Vektløfting / Nyheter / 2024 / Nytt stevnesystem under NM junior 2024 og NVFs oppnevnelser - husk påmeldingsfristen 30. mars
img_1229.jpg

Nytt stevnesystem under NM junior 2024 og NVFs oppnevnelser - husk påmeldingsfristen 30. mars

Nytt stevnesystem, NVFs oppnevnelser NM junior 2024 og husk påmeldingsfristen som er 30. mars. Les mer om alt dette i denne saken.

Datasystemet som Norges Vektløfterforbund (NVF) nå tar i bruk heter OWLCSM, er canadisk, og er utviklet av Jean-François Lamy. NVFs tekniske komite som i sitt mandat har ansvaret for dette hovedområdet har besluttet at det nye systemet tas i bruk for første gang under NM junior 2024 som arrangeres på Hitra 20. april 2024. 

Teknisk komite ser frem til å ta i bruk OWLCSM.

- Det som er bra med systemet er at det er veldig intuitivt å bruke. Det kan opp - og nedskalere ift. størrelsen på stevnet, og hva det er behov for av funksjoner, sier leder av NVFs tekniske komite Tryggve Duun.

I tillegg er software gratis.

- Hardware kan i prinsippet være enkle PCer som kjører google Crome, men det må være en PC som er litt kraftigere som hovedpc som kjører selve programmet. I tillegg anbefales det at vi som minimum også har manuelle dommerknapper, sier Duun.

Her er link for nedlasting av systemet dersom noen klubber/regioner ønsker å se nærmere på det: https://jflamy.github.io/owlcms4/#/

***

Oppnevnelser NM junior 2024:

Stevneleder og ansvarlig streaming:
NVFs leder av teknisk komite Tryggve Duun

Fra NVFs administrasjon:
Organisasjonskonsulent Emelie Nilsen

Stevnesystemoperatører:
Endre Waatevik
Jonny Block

Protokollfører:
Randi Schei

Husk påmeldingsfristen til NM junior 2024 som er 30. mars 2024.

Klikk her for å se invitasjonen som tidligere er utsendt med link til påmelding.

 

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS