Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Søknadsfrister 2023
Skjermdump av årshjulet for søknadsfrister.
Skjermdump av årshjulet for søknadsfrister.

Søknadsfrister 2023

Nå nærmer det seg årets første søknadsfrister for tilskuddsordninger. NVF oppfordrer alle klubber og regioner å søke!

Sitter du eller noen i din klubb med gode ideer til tiltak, men som dere ikke har råd til å gjennomføre? Søk tilskuddsorninger da vel! 

Det finnes en rekke nasjonale, regionale og lokale tilskuddsordninger, men det er ikke alltid like lett å ha oversikt over alle søknadsfristene. 

Derfor har vi nå laget et årshjul med oversikt over de fleste nasjonale tilskuddsorningene. Slik at klubbene enkelt kan finne oversikt over hvor og når de kan søke midler. 

- Jeg oppfordrer alle klubber og regioner til å søke så mange tilskuddsordninger som mulig. Jeg vet at det er flere der ute som sitter med mange gode ideer til tiltak, som vil være med på å utvikle vektløfteridretten i riktig rettning. Og ved å søke midler kan disse ideene realiseres. I tillegg vil vektløfting bli en mer synlig idrett hos de som behandler søknadene, noe som gjør at sansynligheten for å få tildelt midler vil bli større for oss alle, sier Utviklingsansvarlig Rebekka Fremstad. 

Ofte kan det også lønne seg å søke lokale tilskuddsordninger. Her anbefaler vi å ta kontakt med sitt lokale idrettsråd. De har god oversikt over lokale ordninger, i tillegg til å tildele midler selv til inkluderene tiltak. Les mer om det her. 

Første søknadsfrist er allerede torsdag 16.02. Resterende frister og mer info om støtteordninger finner du her. 

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS