Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Amedia og Norges Vektløfterforbund med samarbeid
Tine Rognaldsen Pedersen på nordisk i år. Foto: Tapio Nykänen
Tine Rognaldsen Pedersen på nordisk i år. Foto: Tapio Nykänen

Amedia og Norges Vektløfterforbund med samarbeid

Kommende lørdag arrangeres NM lag i Spydeberghallen. Amedia viser Norgesmesterskapet direkte på direktesport som har over 700.000 abonnementer.

På startlisten er det 41 utøvere som er deltar fra lagene Tambarskjelvar IL, Hitra VK, Spydeberg Atletene, AK Bjørgvin, Vigrestad IK, og Oslo AK.

En av de som skal delta er talentfulle Tine Rognaldsen Pedersen (Tambarskjelvar IL) som er en del av Olympiatoppenprosjektet «Det krevende steget».

- Det er meget gledelig at Amedia nå skal vise NM lag i vektløfting direkte i alle sine kanaler. Vi håper denne piloten kan føre til videre samarbeid med Amedia når det gjelder alle våre Norgesmesterskap i 2024. Vi ønsker svært gjerne at denne fantastiske idretten skal få den synligheten den fortjener i Norge, sier generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen.

Edvartsen presiserer at det er Spydeberg Atletene v/ Johan Thonerud, og styremedlem Tryggve Duun som er ansvarlig for NVFs strømming og som også er NVFs kommentator som skal ha æren for lørdagens samarbeid med Amedia.

Amedia er den største utgiveren av aviser i Norge som har løpende nyhetsdekning i 89 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder, 4 fagtidsskrifter og 1 lokalradio.

- Vi ser fram til å vise NM lag i vektløftning for våre abonnenter. Det er en sport med en lang tradisjon i Norge, fra Leif Jensen til Solfrid Koanda, og med mange solide lokale utøvere, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund.

Les mer om helgens NM her.

Link til direktesendingen her. (Amedia Direktesport, logg inn med aID-bruker, 1kr i for tilgang)

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS