Vektløfting / Nyheter / 2024 / X IDE NY SAMARBEIDSPARTNER
Daglig leder i X IDE Filip Johnsen og generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen
Daglig leder i X IDE Filip Johnsen og generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen

X IDE NY SAMARBEIDSPARTNER

X Ide inngår samarbeid med Norges Vektløfterforbund. Avtalen gjelder i første omgang ut 2024 med klausul om forlengelse.

XIDE AS ble stiftet i 2006 og har hovedbase på Lørenskog.

– X IDE er et stort og moderne grafisk hus med engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere. Vi har et produksjonslokale på over 2000 kvm. Vi gjør alt fra design til ferdig produsert – og levert produkt. X IDE har høy faglig kompetanse og lang erfaring i bransjen, og kan derfor gi kundene våre den beste rådgivning og veiledning til et topp resultat når noe skal produseres, sier daglig leder i X IDE Filip Johnsen.

X IDE er har en rekke kunder som for eksempel Life, Jernia, Meca-kjeden, Nordea Bank, Kreftforeningen, Postnord og Hesselberg Gruppen.

– Vi er opptatt av å gi god personlig service og å finne de riktige løsningene til hvert enkelt oppdrag. Vi har all produksjon i eget hus noe som gjør oss fleksible når det gjelder leveringstid og pris, sier Johnsen.

X IDE leverer produkter og tjenester innen design og foto, trykksaker og emballasje, messeutstyr, skilt og dekor, profilartikler og gaver, varehotell, pakking og distribusjon, og butikkmateriell (retail).

Klikk her for å se produktkatalogen til X IDE:

– Det er egentlig bare fantasien som setter begrensinger når det gjelder hva vi kan levere til våre kunder innenfor våre områder, og vi gleder oss veldig til samarbeidet med Norges Vektløfterforbund. Forbundet fremstår som profesjonelt, veldrevet og ambisiøst med sunne og gode verdier som vi gjerne ønsker å assosiere oss med. Vi gleder oss til å følge utøverne frem mot OL i Paris, spesielt på kvinnesiden så har vi forstått det er muligheter for medalje. Samtidig er bredde like viktig for oss som topp, sier Johnsen.

Norges Vektløfterforbund er godt fornøyd med å ha signert sin nest største sponsoravtale i moderne tid.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har god kjennskap til X IDE fra min tidligere rolle som daglig leder i XIDE Innlandet. For Norges Vektløfterforbund er dette en viktig signering når det gjelder videreutvikling av forbundet, og selv om vi har behov for de tjenester som X Ide leverer, var det viktig for oss at dette ikke ble en barteravtale. Vi har mange flotte utøvere som jeg er trygg på at kommer til å profilere X IDE på en god måte. Vi ser virkelig frem til dette samarbeidet, sier generalsekretær Svein-Erik Edvartsen.   

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Daglig leder i X IDE, Filip Johnsen, tlf. 928 83 899

Generalsekretær i Norges Vektløfterforbund, Svein-Erik Edvartsen, tlf. 957 81006

 

 

 

 

 

 

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS