Vektløfting / Nyheter / 2024 / NVF og VM 2025 på plass i Trondheim i forbindelse med Idrettsgallaen
thumbnail_IMG_0876.jpg

NVF og VM 2025 på plass i Trondheim i forbindelse med Idrettsgallaen

I helgen er det Idrettsgalla i Trondheim og hele Forbundsstyret i Norges Vektløfterforbund er på plass. Det samme er styreleder i VM 2025 AS Nils R. Sandal.

Fredag 5. januar 2024 var vektløfterfamlilien invitert til «VM-vaffel» i regi av Ski VM 2025. Her var flere fra SKI VM 2025 AS på plass - så vel ledelse som samarbeidspartnere som frivillige.

Leder for bærekraft i Ski VM 2025 introduserte vektløfting på denne måten.

- Vi er veldig glade for at vetkløfting er på plass, og vi synes det er bra at vi samarbeider på tvers, sa leder for bærekraft Ola Rønning i SKI-VM da han introduserte daglig leder for VM i vektøfting 2025 Stian Grimseth.

Grimseth tok ordet og meldte:

- Som alle vet skal vi arrangere VM i vektløfting i Førde i 2025 i oktober. Vi gleder oss virkelig til at Norge skal arrangere to flotte verdensmesterskap neste år, og vi er veldig glade for at vi allerede har etablert godt samarbeid med SKI-VM 2025. Jeg er sikker på at vi kan lære av hverandre og dra nytte av hverandres erfaringer, sa Grimseth.

Styreleder i VM i vektløfting 2025 Nils R. Sandal som også er kretsleder i Vestlandet Idrettskrets var også på plass.

- Dette var en flott arena å bli invitert til og en bra nettverksplass. Vi skal gjøre alt vi kan for å arrangere fantastisk VM i 2025 i Førde, sa Sandal.

Norges Vektløfterforbund som er den største eieren av VM 2025 i vektløfting er representert med hele Forbundsstyret i Trondheim.

- Vi skal avholde kombinert styremøte og styreseminar hele lørdagen før Idrettsgallaen og søndagen før hjemreise. Forbundsstyret møtes stort sett via teams. Det er derfor alltid både hyggelig og nyttig de få gangene vi møtes fysisk. I tillegg er Idrettsgalla-helgen en fantastisk arena for å møte mange som lever og ånder for Norsk Idrett, sier generalsekretær Svein-Erik Edvartsen.

Ole Jørstad som er Idrettsstyrets kontaktperson når det gjelder Norges Vektløfterforbund, var også innom Forbundsstyremøtet lørdag formiddag.

- Jeg ser frem til godt samarbeid med dere og er veldig på tilbudssiden, sa Jørstad.

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS