Vektløfting / Nyheter / 2024 / Norges Vektløfterforbunds klubbesøk # 1 - 2024
Fra venstre: Camilla Eiane Larsen, Bernt Petter Andersen, Anita Kristoffersen, Jan Sturle Andersen, Andreas Klinkenberg, Svein-Erik Edvartsen, Eskil Engelsgjerd Andersen
Fra venstre: Camilla Eiane Larsen, Bernt Petter Andersen, Anita Kristoffersen, Jan Sturle Andersen, Andreas Klinkenberg, Svein-Erik Edvartsen, Eskil Engelsgjerd Andersen

Norges Vektløfterforbunds klubbesøk # 1 - 2024

Norges Vektløfterforbund (NVF) skal i 2024 gjennomføre en rekke klubbesøk. I dag ble det første gjennomført hos Stavanger Atletklubb.

Dette er NVFs klubbesøk:

Om:
Besøket har som hensikt å komme i kontakt med klubben, lytte til klubbens situasjon og behov, samt gi hensiktsmessig informasjon om ulike muligheter i forhold til de behovene som signaliseres. Klubben velger om de ønsker å benytte noen av mulighetene og eventuell oppfølging avtales.

Målgruppe:
Styret i idrettslaget eller styret for grupper i fleridrettslag.

Læringsmål:
Bli bedre kjent med klubben og avdekke om klubben trenger noe eller ønsker bistand til noe.

Varighet:
En time + den tiden vi ønsker og trenger.


***

I helgen braker det løs med NM senior 2024 i Vigrestadhallen, og Norges Vektløfterforbund benyttet da anledningen til å gjennomføre årets første klubbesøk.

Stavanger Atletklubb var den første klubben som fikk besøk.

- Vi synes dette var veldig bra og satte pris på besøket, sa styreleder i Stavanger Atletklubb Bernt Petter Andersen etter at klubbesøket var gjennomført.

Styremedlemmene Jan Sturle Andersen og Anita Kristoffersen fortalte NVF blant annet om klubbens planer om ulike rekrutteringstiltak fremover.

- Det var veldig nyttig og ikke minst hyggelig med dette klubbesøket. Tankene til Stavanger Atletklubb samsvarer med det som står høyt oppe på agendaen til hele Norsk Idrett i 2024. Øke rekrutteringen og unngå økonomisk eksklusjon. Jeg lover at NVF skal støtte prosjektene som klubben skal dra i gang, sier generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen.

NVF har som mål å gjennomføre en rekke klubbesøk i 2024.

- Etter Forbundstinget 2024 vil det bli satt opp en fordeling mellom Forbundsstyret og administrasjonen når det gjelder klubbesøk og hvem fra NVF som får ansvar for å besøke de ulike klubbene, sier Edvartsen.

ELEIKO