Vektløfting / Nyheter / 2024 / Norges Vektløfterforbund inngår samarbeid med Idrett Uten Alkohol
Logo2022.png

Norges Vektløfterforbund inngår samarbeid med Idrett Uten Alkohol

Norges vektløfterforbund (NVF) har inngått samarbeidsavtale med Idrett Uten Alkohol knyttet til helgens NM 5 kamp som arrangeres i Breimsbygda og NM Ungdom som arrangeres på Vigrestad 9. november 2024.

Idrett Uten Alkohol driver forebyggende og holdningsskapende arbeid rettet mot utøvere, forbund, foreldre, trenere og ledere i idretten.

- Vi mener at idretten skal være en trygg, inkluderende og alkoholfri sone. Sammen med ulike idrettslag, forbund, og store idrettsprofiler ønsker vi spre vårt budskap gjennom idrettsglede og samhold. Vi oppfattet med en gang at vektløfterforbundet står for de samme verdier som oss, og ville gjerne samarbeide med dette forbundet. Derfor tok jeg kontakt med Edvartsen, sier assisterende prosjektleder hos Idrett Uten Alkohol Evelynn Lone.

Norges Vektløfterforbund er godt fornøyd med avtalen som nå er signert.

- Idrett og alkohol har aldri passet sammen, og både visjonen vår «en styrket kropp et styrket sinn», våre verdier, og vår virksomhetside treffer godt med det Idrett Uten Alkohol står for. NM 5 kamp og NM ungdom er rusfrie og alkoholfrie mesterskap, og det gjelder følgelig også under bankettene, sier generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen.

Les mer om Idrett Uten Alkohol her

Kontaktpersoner:
Evelynn Lone 
Assisterende prosjektleder
Idrett Uten Alkohol
90 70 71 59

Svein-Erik Edvartsen
Generalsekretær
Norges Vektløfterforbund
95 78 10 06

 

 

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS