Vektløfting / Nyheter / 2024 / Historisk masters-EM i Haugesund i juni
Foto: © Nordicdrone
Foto: © Nordicdrone

Historisk masters-EM i Haugesund i juni

For første gang i historien arrangeres et internasjonalt mesterskap i vektløfting for veteranløftere på norsk jord. I juni arrangerer Tysvær VK EM masters i Haugesund!

Tysvær vektløfterklubb har tatt på seg å arrangere et 10-dagers mesterskap i Haugesund med 600 deltagere fra hele Europa!

Mesterskapet arrangeres på Scandic Maritim i Haugesund - der Tysvær vektløfterklubb i 2017 arrangerte NM senior og veteran. 

Det er rekordmange norske deltagere påmeldt årets mesterskap - knappe 70 deltagere fra hele landet fra 35 til over 80 år skal få kjempe om medaljer og gode plasseringer i flotte omgivelser på Haugalandet. 
 
De internasjonale veteranmesterskapene har en spesielt inkluderende kultur og sportsånd, og man omtaler gjerne veteranløfterne rundt i verden som sin "veteranfamilie (masters family)". 
 
Stor honnør til Dag Rønnevik og Tysvær vektløfterklubb som har tatt på seg et stort og viktig arrangement, det er også det første EM noensinne som arrangeres på Haugalandet!
 
Ønsker du å bidra som frivillig under mesterskapet kan du ta kontakt med Tysvær vektløfterklubb. Det er også stort behov for funksjonærer på stevnet med hele 56 (!) puljer gjennom de ti dagene. Om noen ønsker å bidra kan de ta kontakt med veterankoordinator Ingeborg Endresen (ingeborg.endresen@gmail.com)
NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS