Vektløfting / Nyheter / 2024 / Forbundstinget 2024: Kjartan Berland styrte det hele med stoisk ro
berland.jpg

Forbundstinget 2024: Kjartan Berland styrte det hele med stoisk ro

Kjartan Berland ble enstemmig valgt som dirigent under årets Forbundsting og styrte det hele med stoisk ro.

Kjartan Berland som nå også er ordfører i Lillestrørm Kommune, er kjent for å være den beste dirigenten i Norsk Idrett. Han benyttes blant annet av Norges Fotballforbund, Norges Motorsportforbund, Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, Norges Skiforbund, og en rekke toppfotballklubber. 

Berland dirigerte for andre gang NVFs ting, og det var stort engasjement rundt flere saker. Før tinget ble hevet meldte Berland.

- Igjen takk for tillitten og gode tingforhandlinger.

President Stian Grimseth takket Berland med blomster.

- Tusen takk for hjelpen Kjartan. Meget bra som vanlig, sa Grimseth.

Til tross for at forretningsorden ble endret, klarte Berland å styre det hele med stoisk ro og full kontroll slik at årets Forbundsting ble gjennomført på en formell og god måte.

- I NVF som i alle andre forbund er det administrasjonen som forbereder Forbundstinget med den hensikt å sørge for trygge og gode rammer slik at demokratiet ivaretas 100%. Jeg har notert meg at andre årsmøter i 2024 ikke har blitt ferdig før etter midnatt. Vi ble også 1,5 time på overtid på grunn av endring i forretningsorden, men uten en god, formell, fair og stødig dirigent, hadde vi blitt langt mer forsinket. Alle vet at Berland er best i denne rollen i Norsk Idrett. Det bekreftes år etter år når vi ser hvile store aktører som booker han. Det er veldig hyggelig for oss at han også tar seg tid tid til oss, sier generaksekretær Svein-Erik Edvartsen.

Protokollen fra årets Forbundsting sendes ut til alle tingdeltakere, organisasjonsledd, og legges ut på NVFs nettside så snart den er klar og det formelle er ivaretatt jfr. det som ble vedtatt under årets Forbundsting.

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS