Vektløfting / Nyheter / 2024 / FLEMMEN OG CO ADVOKATFIRMA NY SAMARBEIDSPARTNER
Advokat og partner i Flemmen og Co advokatfirma Christian Flemmen Johansen og generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen.

Foto: Ane Natvig
Advokat og partner i Flemmen og Co advokatfirma Christian Flemmen Johansen og generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen. Foto: Ane Natvig

FLEMMEN OG CO ADVOKATFIRMA NY SAMARBEIDSPARTNER

Flemmen og Co Advokatfirma inngår samarbeid med Norges Vektløfterforbund. Avtalen gjelder i første omgang ut 2024, med mulig forlengelse.

Flemmen og Co Advokatfirma ble etablert i 2023 av Christian Flemmen Johansen og hans team fra Elden Advokatfirma AS. Flemmen har vært advokat og senere partner i Elden Advokatfirma AS i 16 år, før han etablerte eget advokatfirma.

Flemmen & Co er en videreføring av eksisterende advokatpraksis, i samarbeid med dyktige advokater, revisorer og andre samarbeidspartnere.

- Vi bistår jevnlig større og mindre aktører med rådgivning innen idretts- og næringslivet, med tvisteløsning, forhandlinger og prosessoppdrag, sier advokat og partner Christian Flemmen Johansen.

Flemmen Johansen har i flere år blitt kåret til en av Norges fremste advokater i Finansavisens årlige advokatundersøkelse - og ble i 2020 utropt til «(…) det mest lovende talentet blant hvitsnippadvokatene», i 2023 var han oppført på en av kåringens hovedlister, blant Norges beste advokater. Han er også juridisk fagforfatter og generalist, med omfattende prosedyreerfaring fra et bredt spekter av saker innen næringsrett, privatrett, forhandlinger og strafferett.

- Vi har også utstrakt erfaring med saker overfor pressens faglige utvalg (PFU) og Kringkastingsrådet (NRK), samtidig som vi jevnlig samarbeider tett med ulike byråer, sier Flemmen Johansen.

Under Kapitals advokatundersøkelse for en måned siden figurerte Flemmen Johansen i toppen av en av kapitals lister over Norges beste advokater.

- Advokatfirmaet Flemmen og Co oppfatter at Norges Vektløfterforbund er inne i en spennende periode med OL-medalje kandidat kommende sommer, VM på hjemmebane neste år,  og flere unge spennende og talentfulle utøvere. Denne reisen ønsker vi å støtte og være en del av, sier Flemmen Johansen, som er tidligere aktiv langrennsløper og NM deltaker.

Norges Vektløfterforbund er godt fornøyd med å ha signert en av landets beste advokater som samarbeidspartner.

- Det er helt fantastisk for oss at en av landets beste advokater ønsker å støtte oss både økonomisk og med juridisk rådgiving ved behov, sier generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein Erik Edvartsen.

- Det er opplagt at vi skal støtte idretten med det vi kan og har til rådighet, sier Flemmen Johansen

Klikk her for å lese mer om Flemmen og Co Advokatfirma.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Partner i advokatfirmaet Flemmen og Co, Christian Flemmen Johansen, tlf. 915 48 177

Generalsekretær i Norges Vektløfterforbund, Svein-Erik Edvartsen, tlf. 957 81006

 

ELEIKO