Vektløfting / Nyheter / 2024 / Amedia, Vigrestad IK og NVF klare for NM senior 2024
Foto: Tarjei Sel - Jærbladet.
Foto: Tarjei Sel - Jærbladet.

Amedia, Vigrestad IK og NVF klare for NM senior 2024

Til helgen braker det løs når kongepokalene skal deles ut på Vigrestad. NM senior kan du se i alle Amedia sine kanaler. Link til stream ser du øverst på NVFs nettside og i denne saken.

84 løftere er klare når det skal kjempes om årets kongepokaler.

Klikk her for å se all info om årets NM senior 2024.

Amedia viser årets begivenhet i alle sine kanaler og viste for første gang vektløfting under NM lag i 2023.

- Det er meget gledelig at Amedia nå også skal vise Norgesmesterskapet for senior direkte i alle sine kanaler. Vi har fantastisk samarbeid med direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund, og vi ønsker svært gjerne at denne fantastiske idretten skal få den synligheten den fortjener i Norge, sier generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen. 

Vigrestad IK er teknisk arrangør.

I sin forhåndsomtale av NM senior 2024 heter det blant annet i Jærbladet:

Det ligger mye arbeid bak et slikt arrangement. Vigrestad IK har hatt NM mange ganger før, så det er et velsmurt maskineri av frivillige som skal i sving.

Tor Steinar Herikstad styrer sine tropper med rutinert hånd. Daglig leder Erling Braut Ueland hjelper til med det han kan.

– Vigrestad IK har som mål å ha to store arrangementer i vektløfting i året. I fjor høst var det veteran-NM her. Nå er det senior-NM, og så skal det være junior- og veteran-NM til høsten igjen, forteller Erling Braut Ueland.

Tor Steinar Herikstad er sentral i arrangementet, men under selve konkurransen er han en av flere dommere.

Du kan lese hele saken her

- NM veteran i 2023 ble en kjempesuksess takket være Vigrestad IK og Herikstad. Vi håper på det samme når det gjelder NM senior til helgen, sier Edvartsen.

 

ELEIKO