Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Vigrestad IK med fantastiske forberedelser til NM Veteran 2023
Her er noen av gutta som bidrar for Vigrestad IK under årets NM. I midten med caps er hovedansvarlig Tor Steinar Herikstad.
Her er noen av gutta som bidrar for Vigrestad IK under årets NM. I midten med caps er hovedansvarlig Tor Steinar Herikstad.

Vigrestad IK med fantastiske forberedelser til NM Veteran 2023

Vigrestad IK med Tor Steinar Herikstad i spissen har mildt sagt rigget Vigrestadhallen klar for årets NM Veteran 2023.

I morgen mellom klokken 07.00 og 08.00 veies i underkant av 60 utøvere inn til årets Norgesmesterskap. På toppen av NVFs nettside er det for første gang to "toppknapper" der den ene viser all info du trenger å vite om årets mesterskap, og klikker du på den andre kan du følge mesterskapet LIVE via NVFs stream.

Vigrestad IK med Tor Steinar Herikstad i spissen har rigget Vigrestadhallen klar for årets NM for veteraner som starter lørdag 30. september 2023 klokken 09.00.

- Vi har gjort vi kan for at alle skal være fornøyde her hos oss, sier ansvarlig for mesterskapet fra Vigrestad IK sin side Tor Steinar Herikstad.

NVF ankom Vigrestadhallen dagen før dagen rundt klokken 18.00. Styremedlem Tryggve Duun er på plass og er ansvarlig for NVFs stream og skal i tillegg kommentere mesterskapet. Generalsekretær Svein-Erik Edvartsen er også på plass.

- Jeg gleder meg til å være tilstede på mitt første mesterskap for veteraner og Vigrestad IK har for å si det forsiktig virkelig gjort gode forberedelser og rigget Vigrestadhallen på en fantastisk måte, sier Edvartsen.

Stevnesystemoperatør er Hans Hagenes.

 

NVFs styremedlem Tryggve Duun er ansvarlig for NVFs strømming under NM Veteran 2023:

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS