Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Seks nye forbundsdommere i Bergen
Unknown.jpeg

Seks nye forbundsdommere i Bergen

3. og 4. juni ble det igjen arrangert dommerkurs hos AK Bjørgvin. Tre deltagere fra Bryggen AK og to fra AK Bjørgvin deltok. I tillegg valgte en regionsdommer å ta teoriprøven på nytt for å få opprykk til forbundsdommer.
Deltakerne på kurset var Kaia Arnøy-Høyheim, Camilla J. Bruås-Heum, Maren Grøndal, Sigurd Vedøy, Simen Vik og Sindre Kampen Nesheim.

Alle de seks deltagerne besto både praktisk prøve og teoriprøve med god margin, og ble forbundsdommere. Ingeborg Endresen, som holdt kurset, var veldig fornøyd med kursdeltagerne:
 
- De var kjempeflinke og hadde godt engasjement gjennom hele helgen. Vi hadde gode diskusjoner og refleksjoner og jeg forsto fort at alle kom til å klare prøven etter kurset.
 
Den kjekkeste delen av kurset var utvilsomt under rollespill av et stevne.

- Det var utrolig lærerikt. Det ble mye lettere å knagge begrepene når vi hadde hatt den øvelsen, sier Maren Grøndal.
 
Ingeborg arrangerer nytt dommerkurs i Bergen til høsten igjen, da det er enda flere hos både Bryggen AK og AK Bjørgvin som er interessert i å ta kurset og bli dommere.

- Tid og sted for neste kurs har vi ikke sett ferdig på enda, men det blir ihvertfall etter VM Masters i Polen som foregår i slutten av august, sier Ingeborg.
NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS