Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Recap NM senior 2023 dag 1
1.jpg

Recap NM senior 2023 dag 1

Norges Vektløfterforbund hadde engasjert innholdsprodusent Marius Tandberg til NM senior 2023. I denne saken kan du se NVF-TV fra NMs første dag som startet banketten med brask og bram lørdag kveld.

NVF har blant annet som mål å modernisere seg. Første smakebit ble presentert under årets NM-bankett. I anledning av at NVF-TV skal etableres, hadde Norges Vektløfterforbund innhentet egen innholdsprodusent.

Marius Tandberg har utdanning fra University of Exeter (fra BA (Hons) Film Studies). Tandberg har blant annet erfaring som turnefotograf i Norge og Tyskland for Few Dollars More, fra flerkamera produksjon, regi, tidsorientering, og kommunikasjon i Arendals uka, og som video editor for Discovery knyttet til OL i Tokyo i 2021. Han jobbet også i 2022 for Discovery under OL i Beijing
.

- Norges Vektløfterforbund har behov for å modernisere seg på den ene siden, samtidig som det er svært viktig å ivareta kontinuitet på den andre siden. NVF-TV skal etableres, og derfor hadde vi engasjert Marius Tandberg til NM for senior i Trondheim som startskudd, sier generalsekretær Svein-Erik Edvartsen.

Tandberg var på plass i Husebyhallen fra klokken 08.00 til 16.00 lørdag 4. mars 2023, og før president Stian Grimseth åpnet banketten klokken 20.30, smalt NVF i gang med aftermovien etter NMs første dag.

Aftermovien i etterkant av NMs første dag ble hyllet av så vel yngre som eldre.

- Det er veldig hyggelig at dette ble så godt mottatt, og spesielt kult var det Hallvard Schjetne på 85 år som er grunnleggeren av Nidelv vektløfting kom på banketten og overleverte klubbens vimpel og klistremerker til NVF. Han hyllet den innovative tankegangen, og når en slik person gjør det, motiverer det veldig til videre utvikling, sier Edvartsen.

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS