Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Ragnar Holme med fantastisk debut i EM senior
IMG_2858.JPG

Ragnar Holme med fantastisk debut i EM senior

Ragnar Holme debuterte med bravur i EM i Armenia.

Holme løftet i EM i senior for første gang i karrieren, og leverte solid i dag i Armenia. Holme selv synes det var stort å være med i EM.

- Det har vært supert arrangement og delta på, og jeg er svært fornøyd med reisen, løftingen, og trenerteamet som var med. Dette var en fin erfaring til videre løfting, og jeg er topp motivert til fortsettelsen, sier Holme.

Trener Håvard Røyseth kommenterer Holmes debut på denne måten.

- Framgang og god konkurransegjennomføring var det viktigste for Ragnar denne gangen. Jeg er strålende fornøyd med han, og har stor tro på ytterligere fremgang kot kommende konkurranser og mesterskap, sier Røyseth.

President Stian Grimseth var også godt fornøyd med Holme.

- Ragnar gjennomførte en fantastisk debut i EM senior, han starta på 160 kg i rykk, tok deretter ny norsk rekord med 165 kg før han la på til 170 kg i siste forsøk. Ragnar klinka denne vekta også på plass, men løftet ble dessverre underkjent grunnet etterpress. Uansett en fantastisk prestasjon, og vekta ble tatt selv om den denne gongen ikke ble godkjent. I støt starta Ragnar på 200 kg som er tangering av personlig rekord. Deretter ble det lagt på 206 kg som også ville vært norsk rekord. Denne klinka han også solid over hodet, og her ble vi forundra når løftet ble underkjent. Det ble nytt forsøk på samme vekt, men det ble denne gangen bom i vendinga. Ragnar fikk med dette godkjent 365 kg samanlagt, men vi gleder oss over hele 376 kg solid over hodet som hadde blitt norsk rekord med hele 9 kg dersom dommerne hadde godkjent, sier Grimseth.

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS