Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Norges beste magiker til NM i vektløfting
Malik.png

Norges beste magiker til NM i vektløfting

Norges beste magiker Labib Malik skal underholde på banketten lørdag kveld på Scandic Lerkendal.

Labib Malik er en sjarmerende og engasjerende mentalist, entertainer og konferansier. Han har evnen til å holde publikum i sin hule hånd, ventende i spenning på neste trekk. Han vet hva som skal til for å ta sitt publikum inn i en verden av illusjoner, tankelesing og mysterier.

Malik startet sin karriere allerede i 1999 og har jobbet som magiker og mentalist i flere år. Labib har satt opp en rekke sceneshow på Edderkoppen Teater, og som semifinalist i Norske Talenter 2017 begeistret han både det norske publikummet og dommerne. Labib Malik er også kjent for sitt konseptshow The Heist, som har vært satt opp seks ganger på The Thief Hotel, første gang høsten 2018. Han bookes hyppig til show i New York av kjente mennesker som blant annet Victoria Silverstedt og Gary Vee. Han har også sjokkert både programledere hos TV2 og det norske folk da han flere ganger har gjestet God Morgen Norge.

Klikk her for å se Malik på Norske talenter.

Klikk her for se det første innslaget hos TV2.

Klikk her for å se det andre innslaget hos TV2. 

Malik var for ikke lenge siden booket inn av det største dating programmet The Bachelor i USA der han kom inn som expert for å hjelpe Bachelor med å lese om kvinnene var der for riktig intensjon, eller kun fame….

Klikk her for å se promoen til The Bachelor.

- Jeg gleder meg til å komme til Trondheim for å sjokkere alle på banketten under NM i vektløfting. Her skal både den ene og den andre passe seg, selv om alle sikkert er sterkere enn meg, sier magiker Labib Malik til vektlofting.no. 

Norges Vektløfterforbund er godt fornøyd med å ha fått booket Malik.

- Det er ingen hemmelighet at jeg kjenner Labib Malik godt og har opplevd hans magi en rekke ganger. Det blir spennende å se reaksjonene til de 100 personene som har meldt sin ankomst til lørdagens store bankett. Jeg har aldri sett Malik vise magi uten at folk har blitt helt satt ut. Her vil samtlige også få oppleve nærmagi i tillegg til show fra scena. Det er bare å glede seg til å oppleve Norges beste magiker, sier generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen.

ELEIKO