Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / NM junior 2023
rasmus aune.JPG

NM junior 2023

Lørdag 22. april kan Tysvær Vektløfterklubb ønske velkommen til NM junior på Tysværtunet.

- Vi er veldig stolte over dette, og med 70 påmeldte blir dette et forrykende stevne, skriver Tysvær Vektløfterklubb i sine sosiale medier.

NM junior er i år et samarbeid mellom Norges Vektløfterforbund og Tysvær Vektløfterklubb. Arne Grostad fra NVF stiller som stevneleder og NVF-representant Per Ivar Løkken har ansvaret for livestream. Teknisk arrangør er Tysvær VK med leder Dag Rønnevik i spissen. 

- Jeg er veldig trygg på at NM junior blir gjennomført på en god måte i 2023. Med Dag Rønnevik bak rattet som teknisk arrangør, er det garantert ikke noe i veien med verken forberedelser eller gjennomføring. Slik jeg har lært meg å kjenne Rønnevik er det en mann med meget orden i sysakene, sier generalsekretær i Norges Vektløfterforbund Svein-Erik Edvartsen.

Tysvær Vektløfterklubb er allerede godt i gang med forberedelsene til mesterskapet. 

- Som klubb er vi veldig heldig i og med lokalet er rigget for konkurranse. Det største problemet er å få på plass dommere og funksjonærer og hjelpere. Det ser ut som det har ordnet seg med god hjelp fra andre klubber, region og NVF. Selve opprigging av platt og sette ut stoler begynner fredag og der ser det også ut som vi har fått på plass nok personell.

Ved spørsmål om hva utøverne og publikum kan forvente seg på lørdag, svarer leder Dag Rønnevik følgende:

- Jeg tror publikum kan forvente seg et bra stevne med mange fine øyeblikk og konkurranser om det edle metall. Her er det bare å glede seg!

I følge arrangørene kommer det flere deltakere enn forventet, og med 70 påmeldte utøvere til junior-NM ser Tysvær VK lyst på fremtiden.

- Vi er veldig glade for at så mange stiller. Det gjør at vi har stor tro på fremtida til norsk vektløfting.

Publikum har fri entré på arrangementet! Ta turen til Tysværtunet for å heie på løfterne, eller følg med på livestream


Program:

Kl. 09.15 - Åpningstale ved ordføreren i Tysvær 
Kl. 09.30 - Stevnestart 

Pulje 1: Jenter 49 - 59 kg
Pulje 2: Gutter 61 - 73 kg
Pulje 3: Jenter 64 - 71 kg
Pulje 4: Gutter 81 kg
Pulje 5: Gutter 89 - 102 kg
Pulje 6: Jenter 76 - +87 kg


Nyttige lenker: 
STARTLISTE
LIVESTREAM

 

 

 

ELEIKO