Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Høybråten og Stovner IL med pilotprosjekt i vektløfting
BilderNVFtrener12023JWJ-04.jpg

Høybråten og Stovner IL med pilotprosjekt i vektløfting

Norges vektløfterforbund og Høybråten og Stovner IL har lenge jobbet sammen for å få etablert vektløfting som en særidrett i klubben. I uke 37 blir det endelig satt i gang aktivitet i de nye vektløfterlokalene på Idrettens Hus Nordbyen i Oslo.

Hver torsdag i ukene 37 - 47 (med unntak av høstferieuken i uke 40), vil det tilbys treninger med opplæring og kurs i vektløfting. Treningene er fra kl. 17.00 – 18.00 på Idrettens Hus Nordbyen. Treningsavgiften for å delta alle ukene er kun 150,-, i tillegg til årskontigent i idrettslaget. 
 
Målgruppen er i første omgang barn og unge født i 2013 og tidligere, som ønsker å prøve vektløfting. Trener på øktene er Mauricio Kjeldner.

- Vi er glade for å kunne åpne lokalene med helt nytt utstyr og få i gang vektløfting som særidrett i klubben vår, sier Emilie Gudbrandsen Ødegård i Høybråten og Stovner IL.

Under klubbens årsmøte i 2024 vil det bli valgt gruppestyre for vektløfting. Klubben søker også personer til trenerverv og andre funksjoner slik at vektløfting kan utvikles videre i klubben. Interesserte som ønsker å bidra i styret, som trener, eller i andre verv, bes sende en henvendelse til Høybråten og Stovner IL v/ Emilie Gudbrandsen Ødegård, admin@hsil.no.

- Vi er meget tilfredse med at Høybråten og Stovner IL nå etablerer vektløfting som egen idrett i klubben. Lokalet er utstyrt med nye løftestenger og vektskiver fra Eleiko som vi håper skal bringe stor og positiv aktivitet. Vi gleder oss og ser frem til det videre samarbeidet, sier organisasjonskonsulent i Norges vektløfterforbund Emelie Nilsen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

ELEIKO