Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Erik Unaas fra NIFs idrettsstyre besøkte NM lag
NVFs streamingsjef Tryggve Duun og Erik Unaas fra idrettsstyret i NIF.
NVFs streamingsjef Tryggve Duun og Erik Unaas fra idrettsstyret i NIF.

Erik Unaas fra NIFs idrettsstyre besøkte NM lag

Erik Unaas fra idrettsstyret i NIF tok turen innom NM lag i Spydeberg. Han fikk også æren av å dele ut medaljer til kvinnelagene som kom på pallen.

Unaas har lang fartstid innenfor idretten, og har vært i styremedlem i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité siden 2019. 

- Da jeg så at det skulle være et NM i vektløfting i nærområdet mitt måtte jeg bare ta turen innom. Jeg kjenner til sporten, men har aldri vært på et vektløfterstevne før. Derfor var det spesielt gøy å komme hit og oppleve så god stemning både blant utøverne og publikum, sier Unaas.

Unaas skriver også følgende i sine sosiale medier etter stevnet:

- Noe av det ekstra hyggelige med å være idrettsstyremedlem … å bli kjent med så mange miljøer, og få innsikt i nye miljøer. I dag fulgte jeg lag-NM i vektløfting - og hadde også æren av å dele ut medaljer. Da var det ekstra hyggelig at arrangørklubben Spydeberg Atletene tok sølv i dameklassen. Gratulerer til Kine Bø, Ane Westerheim, Celine Bråthen, Tinna Ringsaker og Sara Bø, gode ambassadører for en verdensidrett med lange tradisjoner både i Østfold og Norge - og som beste sesong ser fram til VM i Førde. 

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS