Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / Emelie Nilsen tiltrer som organisasjonskonsulent

Emelie Nilsen tiltrer som organisasjonskonsulent

Emelie Nilsen (29) er ansatt som organisasjonskonsulent i Norges Vektløfterforbund (NVF). Hun tiltrer 17. april 2023 i 100 % stilling.

Nilsen har mastergrad i fysisk prestasjonsevne fra Norges Idrettshøgskole og praktisk-pedagogisk utdanning fra Universitetet i Oslo.

Nilsen har de to siste årene jobbet som lektor og trener på WANG Romerike ung og toppidrett. Hun har i tillegg til dette også vært idrettstrener innen vektløfting og alpint, og jobbet som arrangementsvert for Sentralen. På bakgrunn av jobben som trener på WANG ung og toppidrett, har Nilsen også erfaring med utvikling og rekruttering av unge idrettsutøvere både på bredde- og toppnivå. Parallelt med dette har hun opparbeidet seg bred erfaring innen administrasjon, prosjektledelse, og arrangementsledelse gjennom ulike roller i kulturbransjen. Nilsen har også erfaring fra management, og utarbeidelse av tilskuddssøknader og rapportering. Nilsen har selv tidligere vært vektløfter og har blant annet representert Oslo Atletklubb i noen Norgesmesterskap. Nilsen konkurrerte mellom 2014 og 2019, og har ellers vært forbundsdommer på stevner

- Jeg søkte jobben fordi jeg ser det er mye spennende som skjer i vektløfterforbundet for tiden, og jeg har et brennende ønske om å være med å styrke denne positive utviklingen ytterligere. Jeg mener jeg har relativt god innsikt i hvordan NVF er organisert og jeg gleder meg enormt til å starte. Det har virkelig blitt fart på forbundet i 2023 og jeg er veldig glad for at vektløfting begynner å få en større synlighet enn tidligere, sier Emelie Nilsen.

Det var hele 71 søkere til stillingen, 14 til 1.gangsintervju og fire i finalen. 

- Emelie Nilsen gjorde fantastiske intervjuer og etterlot seg meget solid inntrykk. Hun fremstår som innovativ, strukturert, arbeidsom, og selvstendig. Hun har relevant utdannelse og ikke minst relevant erfaring. Nilsen skal serve våre landslag fra administrasjonens side, forberede og gjennomføre rekrutterings - og utviklingstiltak, og løse forvaltnings – og administrasjonsoppgaver. Nilsen vil også være en av flere NVF-representanter knyttet til våre mesterskap og arrangementer. Med sitt blide og smittende humør er jeg trygg på at hele vektløfter-Norge vil like å samarbeide med Emelie slik at vi sammen lykkes med våre mål, sier generalsekretær Svein-Erik Edvartsen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Emelie Nilsen, tlf. 970 99 039
Svein-Erik Edvartsen, tlf. 957 81 006

ELEIKO