Vektløfting / Nyheter / 2022/23 / NVF godt representert på årets idrettsgalla
Skjermdump NRK. Solfrid Koanda deler ut pris sammen med bryter Morten Thoresen.
Skjermdump NRK. Solfrid Koanda deler ut pris sammen med bryter Morten Thoresen.

NVF godt representert på årets idrettsgalla

Lørdag 7. januar 2023 var det klart for årets Idrettsgalla. Norges Vektløfterforbund (NVF) var i tillegg til Solfrid Koanda som var nominert til årets kvinnelige utøver og prisutdeler, representert med president Stian Grimseth, generalsekretær Svein-Erik Edvartsen og utviklingsansvarlig Rebekka Helen Fremstad.

Solfrid Koanda var meget fornøyd med å være på plass på Hamar.

- For en fantastisk Idrettsgalla. Talent og ofring var noen av stikkordene for meg og Morten Thoresen da vi delte ut prisen årets gjennombrudd. Gratulerer til alle vinnere. En stor ære å få ta del i showet og også være blant de nominerte i kategorien årets kvinnelige utøver, skrev Koanda på Facebook etter årets Idrettsgalla.

President Stian Grimseth var også tilfreds etter årets Idrettsgalla.

- Det var som vanlig en flott Idrettsgalla og det er en fantastisk arena å være på for alle særforbund og idrettskretser. Vi var meget stolte over at vår egen Solfrid Koanda både var nominert til årets kvinnelige utøver og var prisutdeler for årets gjennombrudd. Det var meget fortjent i lys av hennes enorme prestasjoner de siste årene, sier Grimseth.

Koanda ble verdenmester for kort tid siden.

Nytilsatt generalsekretær Svein-Erik Edvartsen som selv er fra Hamar koste seg også på årets Idrettsgalla.

- Idrettsgallaen er alltid ett høydepunkt. Det var spesielt morsomt at kulturminister Anette Trettebergstuen som også er fra Hamar meddelte at hun heier på Norges Vektløfterforbund, sier Edvartsen.

NLP logo ELEIKO Berge Rederi AS